V363MCA

Transit

2019

K&K* Dispozitiv anti-animale , M4700, dispozitiv combinat pentru Ford Transit 2019

2 033 208
€ 208,79
Combină funcția de șoc electric cu radiații de unde ultrasonice. Include 6 perii de înaltă tensiune multi-contact pentru a fi montate în mod flexibil în jurul compartimentului motorului. Difuzorul cu dom emite ultrasunete pulsatorii la 360 grade,  presiune acustică de 115 dB cu o frecvență de 22,5 KHz, fără efect de obișnuință,. Întrerupător de siguranță al capotei disponibil separat. Vă rugăm să rețineți: șocurile electrice sunt suficient de mari pentru a alunga animalele fără a provoca rău!
Accesoriu compatibil cu: Van Double Cab in Van Double chassis cab Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van M1 Kombi Van N1 Single chassis cab Skeletal chassis Bus M2

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.