Livrare in toata Romania   Ford Brasov 2

Livrare la domiciliu pe întreg teritoriul României


Pentru că ne dorim să îți oferim o experiență de cumpărare cât mai plăcută și comodă, îți oferim serviciul de livrare la domiciliu* pentru mașina ta nouă. Indiferent unde este domiciliul sau sediul tău în România, vom aduce mașina la adresa indicată de tine, în cele mai bune condiții de siguranță și cu cel mai mic risc pentru mașina ta. Reprezentantul Ford Brasov Auto Novex te va contacta cu cel puțin 48 ore înainte de livrare, iar în ziua respectivă vei primi o notificare ce va cuprinde ora aproximativă a livrării și un numarul de telefon al transportatorului.


Contactează-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de livrare la domiciliu și bucură-te de noua ta achiziție!


Termeni și condiții: *Acest serviciu este contra cost și este valabil numai pe teritoriul României. Costul serviciului va fi comunicat de către reprezentantul Ford Brașov și trebuie achitat integral înaintea programării. Prețul este influențat de distanța față de showroom-ul nostru de pe Bdul. Griviței A100 și destinație. Serviciul de livrare la domiciliu este suplimentar vânzării și nu transformă contractul într-un contract la distanță.