P375ICA2

Ranger

2019

Pășiți cu ușurință pe platforma de încărcare, în timp ce încărcați și descărcați, folosind treapta spate retractabilă.

Pickup Attitude* Treaptă retractabilă spate pentru Ford Ranger 2019

2 489 897
€ 440,86

Treapta retractabilă spate T-step permite accesul sigur și ușor la platforma de încărcare, se extinde și se retrage cu ușurință sub vehicul când nu este folosită.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Raptor
Detalii compatibilitati:

Raptor

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.