P375ICA2

Ranger

2019

Protejați în siguranță încărcătura dumneavoastră din spațiul pentru mărfuri cu această prelată robustă și practică tip jaluzea cu role.

Prelată tip rolă argintie, manuală pentru Ford Ranger 2019

2 410 196
€ 2 499,00

Construită din aluminiu extrudat foarte puternic. Dispune de un mecanism de blocare de înaltă calitate pentru a securiza complet zona de încărcare și pentru a vă proteja instrumentele și echipamentele. De asemenea, compatibil cu barele transversale (disponibile separat)NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: RAP Cab Limited XL XLT
Detalii compatibilitati: Cabină RAP, exceptând Wildtrack și Raptor. Necesară montarea adițională a kit-lui Mountain Top® pentru autovehicule cu bară sport. Partiția de siguranță trebuie înlăturată permanent cînd este montată prelata tip rolă. Nu poate fi montată în combinație cu benele care au capitonaj special.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.