P375ICA2

Ranger

2019

Prelatele Ford asigură şi protejează orice aveţi nevoie să transportaţi, indiferent de vreme. Şi sunt uşor de instalat!

EGR* Prelată rezistentă cu şine pentru Ford Ranger 2019

1 882 091
€ 1 627,91

Aluminiu, blocabilă, design unitar, greutate aprox. 18 kg, testată şi aprobată pentru o capacitate maximă de încărcare de până la 50 kg. Încărcătura poate fi strânsă de curelele de fixare montate pe şinele laterale. Şinele laterale sunt proiectate astfel încât să fie compatibile cu accesoriile standard pentru cadrul pe acoperiş, cu fixare pe şine prin clemă. Dispune de un mecanism articulat cu degajare rapidă pentru îndepărtarea uşoară. Consolele de fixare rămân pe şina compartimentului de încărcare a maşinii când copertina este îndepărtatăNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Double Cab Limited XL XLT
Detalii compatibilitati: Cabină Dublă, fără șine tip" sport", excepție Wildtrack și Raptor

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.