P375ICA2

Ranger

2019

Dacă doriți o prelată pentru partea din spate a vehiculului fără să scoateți permanent barele sport montate din fabrică, această piesă este necesară pentru montare.

Mountain Top®* Kit adaptor sportsbar pentru jaluzele tip rolă Mountain Top® pentru Ford Ranger 2019

1 862 243
€ 366,57

Kitul conţine 4 console şi protecţii din cauciuc. Kit adaptor necesar pentru fixarea rollbarului Ford montat din fabrică deasupra jaluzelelor tip rolă Mountain Top®. Se foloseşte doar cu anumite copertine. Contactaţi dealerul Ford pentru mai multe detaliiNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: RAP Cab Double Cab Limited XL XLT
Detalii compatibilitati:

Pentru Cabină Dublă, Cabină RAP XL și XLT și Limited cu rollbar montat din fabrică

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.