P375ICA2

Ranger

2019

Plafoanele rigide originale ale autovehiculului dvs. Ford transformă rapid zona de încărcare a autovehiculului dvs. Ford Ranger într-un portbagaj stil wagon, cu ferestre. O potrivire perfectă garantată.

Hard Top , cu geamuri laterale, culoare Colorado Red pentru Ford Ranger 2019

2 493 833
€ 2 557,31

Termoformate dintr-o singură bucată din plastic ABS 100% reciclabil, rezistență la intemperii, fără îmbinare, fără vopsea, rezistentă dar ușoară, finisată într-o vopsea lucioasă fără cusur.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Double Cab Limited XL XLT
Detalii compatibilitati:

Pentru cabină dublă, cu excepția Wildtrak și Raptor, pentru vehicule fără bară sport, elemente de protecție a marginii și copertină.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.