B299MCA

Fiesta

2012

Kitul de stilizare a barei spate oferă autovehiculului dvs. o eleganță dinamică și, în același timp, un profil mai expresiv. Concepute pentru a spori stilizarea exterioară a autovehiculului, toate piesele de stilizare ale caroseriei trec prin controale stricte ale calității și proceduri optimizate de montare, garantând exactitate perfectă la montare.

Kit de stilizare bară spate pentru Ford Fiesta 2012

1 860 472
€ 335,76
Kit cu colţuri laterale grunduite ale barei inferioare spate (pentru a fi vopsite în culoarea caroseriei) şi inserţie difuzor negru, poate fi combinat cu senzorul distanţei de parcare, nu în combinaţie cu bara de remorcare sau apărătoarele de noroi

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ECOnetic

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare şi vopsire. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.