B299MCA

Fiesta

2012

Îmbunătățiți-vă aspectul autovehiculului dumneavoastră cu benzile sport pentru racing 3M de la Herpa print - pe locuri, fiți gata, start!

herpa print* Benzi pentru racing over-the-top, negru mat pentru Ford Fiesta 2012

2 049 011
€ 265,76
Benzile decorative dublu adezive 3M scot în evidență aspectul Ford Fiesta ST, extinzându-se pe bara de protecție față, pe capotă, pe plafon, pe capacul portbagajului și pe bara de protecție spate. Disponibile în negru mat și negru lucios

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ST
Detalii compatibilitati: Sport, ST-line și ST

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.