V362MCA_CV

Transit Custom

2018

K&K* Dispozitiv anti-animale , M9700, dispozitiv combinat pentru Ford Transit Custom 2018

2 541 005
€ 303,60
Combină funcția de eletroșoc cu radiația undelor ultrasonice. Include 6 perii de înaltă tensiune multi-contact montate în jurul compartimentului motorului. Periile asigură contactul cu blana, labele și botul, ceea ce crește eficacitatea suprafeței de contact. Boxa de tip dom emite ultrasunete sinus cu impulsuri de 360°, cu o presiune a sunetului de 110 dB la o frecvență de 22,5 KHz, fără efect de acomodare. Include comutator de siguranță pentru capotă. Vă rugăm să rețineți: electroșocurile sunt suficient de mari pentru a alunga animalele, fără a le răni!
Accesoriu compatibil cu: Custom Double Cab in Van Custom Panel Van Custom TC 9 seat kombi High Roof Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van N1 Low Roof Sport Van

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.