V362MCA_CV

Transit Custom

2018

K&K* Dispozitiv anti-animale , M4700, dispozitiv combinat pentru Ford Transit Custom 2018

2 033 208
€ 208,79
Combină funcția de șoc electric cu radiații de unde ultrasonice. Include 6 perii de înaltă tensiune multi-contact pentru a fi montate în mod flexibil în jurul compartimentului motorului. Difuzorul cu dom emite ultrasunete pulsatorii la 360 grade,  presiune acustică de 115 dB cu o frecvență de 22,5 KHz, fără efect de obișnuință,. Întrerupător de siguranță al capotei disponibil separat. Vă rugăm să rețineți: șocurile electrice sunt suficient de mari pentru a alunga animalele fără a provoca rău!
Accesoriu compatibil cu: Custom Double Cab in Van Custom Panel Van Custom TC 9 seat kombi High Roof Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van N1 Low Roof Sport Van

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.