V363

Transit

2014

Păşiţi la partea superioară a autovehiculului pentru accesul confortabil la încărcăturile de pe acoperiş.

Scară spate pentru Ford Transit 2014

1 932 622
€ 357,29

De înaltă calitate, rezistentă la coroziune, se atașează în siguranță pe partea din spate a vehiculului pentru a oferi un acces sigur și ușor la încărcături pe acoperiș. Se fixează pe uşa spate laterală din dreapta, capacitate maximă de încărcare de 125 kgNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Van Double Cab in Van Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van M1 Kombi Van N1
Detalii compatibilitati: Autovehicule cu acoperiş înalt şi uşi spate cu balamale cu unghi max. de deschidere de 180 de grade, excepție vehiculele cu ampatament lung extins.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.