V363

Transit

2014

Sporiți cu ușurință capacitatea de încărcare a autovehiculului dvs. Ford. Suportul pentru plafon heavy duty este conceput să transporte o gamă variată de mărfuri masive.

Q-Top® (Q-Tech)* Grilaj plafon pentru Ford Transit 2014

2 485 866
€ 1 237,64

Rezistent și durabil, din aluminiu heavy duty, 2800 mm x 1700 mm, greutate aprox. 27 kg, capacitate maximă de încărcare de 150 kg (incl. greutatea suportului pentru acoperiş) Design aerodinamic cu economie de carburant și profile de protecție din cauciuc, ușor de instalat. Rolă scară, set de opritoare scară și set de cârlige de legătură universale, disponibile ca accesorii pentru utilitate sporităNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Van Double Cab in Van Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van M1 Kombi Van N1
Detalii compatibilitati: Pentru Furgon, Furgon Cabină Dublă, furgon Kombi şi Kombi cu ampatament mediu şi acoperiş de înălţime medie

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.