V363

Transit

2014

Scuturile robuste din oţel inoxidabil sunt concepute pentru a proteja motorul şi transmisia autovehiculului dvs. Ford împotriva daunelor accidentale apărute în condiţii rutiere nefavorabile. Scuturile sunt uşor de îndepărtat pentru realizarea lucrărilor de service.

Scut pentru motor și transmisie pentru Ford Transit 2014

2 259 191
€ 201,76
Protecție din oțel robustă împotriva loviturilor, vopsire în câmp electrostatic cu vopsea neagră, grosime de 2,5 mm, greutate: 14 kg

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Detalii compatibilitati: Doar pentru autovehicule cu tracțiune spate și motor Diesel de 2,2 l

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.