V363

Transit

2014

K&K* Dispozitiv anti-animale , M8700, cu protecție cu ultrasunete, pe bază de baterii pentru Ford Transit 2014

2 033 210
€ 96,40

Emite unde ultrasunete puternice. Funcționează independent de bateria vehiculului, astfel încât poate fi utilizat pentru a proteja vehiculele hibride și electrice sau mașinile clasice și autocaravanele care pot fi imobilizate pentru perioade lungi de timp, cu baterie dezactivată. Difuzorul dom emite un ultrasunete sinusoid pulsat de 180° cu o presiune sonoră de 105 dB la o frecvență de 23 KHz, fără efect de obișnuire. De asemenea, potrivit pentru case mobile, mansarde sau orice spații exterioare pentru a ține animalele departe de proprietatea dumneavoastră.

Accesoriu compatibil cu: Van Double Cab in Van Double chassis cab Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van M1 Kombi Van N1 Single chassis cab Skeletal chassis Bus M2

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.