V362ICA2_PM

Tourneo Custom

2019

Când conduci sau operezi în marșarier vehiculul tău Transit, ai marfă în spate și ai o vizibilitate posterioară slabă, îți poți îmbunătăți vizibilitatea cu Oglinda Retrovizoare Interioară Digitală. Ai întotdeauna în spate o vedere panoramică neobstrucționată și clară.

Oglindă retrovizoare digitală pentru Ford Tourneo Custom 2019

2 480 115
€ 877,49

Oglinda utilizează o cameră digitală orientată spre spate pentru a capta imagini video și a le transmite către afișajul LCD integrată în aceasta.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Custom 8 seat Tourneo
Detalii compatibilitati: Pentru vehicule cu uși de marfă spate, cu geamuri, fără senzor de ploaie

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.