P375

Ranger

2012

Gama disponibilă de suporturi de înaltă calitate pentru transportul bicicletelor pentru cârlige de remorcare vă permite să vă luaţi bicicletele cu dvs. într-un mod sigur şi convenabil.

Thule®* Suport spate pentru transport bicicletă EuroRide 940, pentru 2 biciclete, rabatabil pentru Ford Ranger 2012

1 782 519
€ 445,75

Suport pentru 2 biciclete montat pe cârligul de remorcare, mecanismul de basculare permite accesul la portbagaj, pentru cadre de bicicletă de 22–70 mm, 36 kg capacitate de încărcare, aproximativ 14 kg greutate proprie, inclusiv adaptor cu 13 pini. Vă rugăm să reţineţi: Greutatea brută montată (greutatea accesoriului şi sarcina lui împreună) nu trebuie să depăşească limita de greutate permisă de cârligul de remorcare

Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Wildtrak

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.