P375

Ranger

2012

Protejați în siguranță încărcătura dumneavoastră din spațiul pentru mărfuri cu această prelată robustă și practică tip jaluzea cu role.

Prelată tip rolă argintiu, manuală pentru Ford Ranger 2012

2 315 767
€ 2 321,70

Fabricată din aluminiu extrudat foarte puternic. Dispune de un mecanism de blocare de înaltă calitate pentru a securiza complet zona de încărcare și pentru a vă proteja instrumentele și echipamentele. De asemenea, compatibil cu barele transversale (disponibile separat)NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Double Cab Wildtrak
Detalii compatibilitati: Cabină Dublă Wildtrack fără protecţii pentru muchiile platformei de încărcare. Nu poate fi montată în combinație cu benele care au capitonaj special.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.