P375

Ranger

2012

Datorită amortizorului hidraulic, coborârea hayonului devine mai uşoară şi mai sigură. Când deschideţi hayonul, amortizorul absoarbe forţa descendentă, permiţându-i acestuia mai degrabă să culiseze încet în jos decât să cadă rapid.

RIVAL* Amortizor hayon cu funcție de eliberare lină pentru Ford Ranger 2012

2 195 512
€ 95,49
Permite coborârea comodă, hands-free a hayonului, prevenind izbirea acestuia. Oferă siguranță sporită protejând împotriva utilizării neglijente și deteriorării balamalelor. Vă rugăm să țineți cont de faptul că reduce capacitatea de încărcare a hayonului de la 220 kg la maxim 200 kg.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Wildtrak

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.