P375

Ranger

2012

Aduceți finisajul suprem visului dvs, o mașină cu garda joasă, cu linii atractive și uniforme datorită Kitului Pro-Spacer.

Eibach®* Kit Pro-Spacer Distanțier pentru roți System 4, argintiu anodizat pentru Ford Ranger 2012

2 457 014
€ 159,21

Kitul conține 1 pereche (2 distanțiere). Vehiculul dvs. arată mai lat cu distanțierele pentru roți instalate deoarece roțile sunt la același nivel cu marginile exterioare al aripilor, îmbunătățind în mod semnificativ aspectul său optic. Sporind lățimea de rulare, este obținut un comportament de conducere optimizat combinat cu o stabilitate mai mare influențând în mod pozitiv ruliul șasiului. Vă rugăm să rețineți: este posibilă o prelungire a arcului roții / caroserie necesară înainte de montare. Vă rugăm să consultați dealerul local sau, dacă este relevant pentru țara dvs., descărcați certificatul ABE de pe site-ul Eibach.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Wildtrak

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.