P375

Ranger

2012

Îmbunătățiți aspectul și extindeți referințele offroad ale modelului Ranger cu ajutorul acestui kit Pro-Lift.

Eibach®* Kit Pro-Lift Arcuri de extensie a înălțimii de rulare pentru Ford Ranger 2012

2 457 016
€ 331,07

Sistem de arcuri din oțel de înaltă calitate bine reglate care extinde garda la sol a vehiculului dvs. Proiectat atât pentru stradă cât și pentru condiții off-road moderate. Îmbunătățește manevrarea cross-country în combinație cu confortul excelent. Înălțime de ridicare față și spate: +30 mm. Sarcina pe ax maximă față/spate: 1480 kg/1850 kgNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Wildtrak
Detalii compatibilitati: Tracțiune integrală cu motoare 2,2 l TDCI și 3,2 l TDCI

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.