CD391ICA

Mondeo

2019

Protejaţi-vă bara din spate împotriva uzurii zilnice fără a compromite însă aspectul autovehiculului dvs.

ClimAir®* Protecţie pentru bara spate conturată, negru lucios pentru Ford Mondeo 2019

2 105 081
€ 146,20
Protejează eficient bara spate a autovehiculului dumneavoastră și marginea barei de protecție în timpul încărcării sau descărcării. Forma sa specifică, potrivită pentru model, asigură un amestec perfect în designul vehiculului. Oferă o protecție maximă a vopselei și o bandă autoadezivă pentru montare rapidă și ușoară, fără găurire. Fabricată din material rezistent

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Wagon HEV ST-Line Vignale
Detalii compatibilitati:

Wagon

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.