CD391ICA

Mondeo

2019

Protejaţi-vă bara din spate împotriva uzurii zilnice fără a compromite însă aspectul autovehiculului dvs.

herpa print* Protecţie pentru bara spate folie, transparentă pentru Ford Mondeo 2019

2 371 181
€ 19,62
Folie din plastic durabilă, foarte fină, care protejează bara spate a autovehiculului dvs. și muchia acesteia împotriva zgârieturilor în momentul încărcării și descărcării. Asigură o integrare optimă și aproape invizibilă în designul final de la partea din spate datorită formei conturate, specifică modelului, transparentă și subțire. Oferă durabilitate pe termen lung fără a dezvolta un efect de îngălbenire. De asemenea, se pliază peste muchia barei pentru protecție sporită. Folia poate fi îndepărtată fără reziduuri și fără impact asupra vopselei caroseriei. Grosime: aprox. 200,0 µm, rezistență la temperaturi: de la -40 °C până la +110 °C. Auto-adezivă pentru un montaj rapid și ușor

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 5-door ST-Line
Detalii compatibilitati:

5 uși

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.