CD390

Galaxy

2015

Accesoriul perfect pentru transportarea echipamentului dvs. sportiv de iarnă. Suportul confortabil pentru până la 8 perechi de schiuri sau 6 snowboard-uri, în funcţie de tipul de suport selectat.

Thule®* Suport de transport schiuri SnowPack Externder 7325 pentru Ford Galaxy 2015

2 318 742
€ 337,48

Pentru 5 perechi de schiuri sau 2 snowboard-uri, suport aerodinamic cu funcție de alunecare pentru încărcare și descărcare ușoară, conceput pentru a transporta toate tipurile de schiuri și snowboard-uri, blocabil ,dimensiuni 87x 7x 14 cm, lățime de încărcare 62.5 cm, ține skiurile în siguranță cu brațe moi de cauciuc care se prind fără a zgâria suprafața, ușor de deschis și închis în timp ce purtați mănuși prin intermediul unui buton de dimensiuni mari, acoperiș înălțat , greutate de 4.8 kg.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.