C344MCA

C-MAX

2015

Cârligele de remorcare retractabile inovatoare sunt întotdeauna la îndemână pentru remorcarea şi transportul bicicletelor, dar pot fi strânse astfel încât să nu fie vizibile şi să nu compromită stilizarea şi accesul facil la portbagaj. Acestea sunt perfect compatibile cu sistemul electric al autovehiculului dvs. Ford.

Cârlig de remorcare retractabil pentru Ford C-MAX 2015

1 929 664
€ 1 511,80

Poate fi strâns sub bara de protecţie, cu eliberare manuală situată în interiorul portbagajului, numai în combinaţie cu kitul electric specific autovehiculului. Permite activarea sistemului de control al balansării remorcii prin intermediul sistemului standard de control electronic al stabilității (CES).

. Pentru capacitatea de tractare, vă rugăm să verificaţi documentul COC / documentul de înregistrare al vehiculului.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: C-MAX Grand C-MAX
Detalii compatibilitati: Cu excepția autovehiculelor cu GPL, Până la 10/2015

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.