V710_CV

Transit Custom

2023

Păşiţi la partea superioară a autovehiculului pentru accesul confortabil la încărcăturile de pe acoperiş.

Scară spate pentru Ford Transit Custom 2023

2 698 147
€ 0,00

De înaltă calitate, rezistentă la coroziune, se atașează în siguranță pe partea din spate a vehiculului pentru a oferi un acces sigur și ușor la încărcături pe acoperiș. Se fixează pe uşa spate din dreapta, capacitatea maximă de încărcare de 125 kgNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2) Custom Double Cab in Van Custom Panel Van Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van M1 Low Roof L-Shaped Bulkhead
Detalii compatibilitati: Pentru vehicule cu acoperiș jos

*Contactaţi dealerul Ford local pentru informaţii despre preţ.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.