V362ICA2_CV

Transit Custom

2019

Răsfățați-vă pasagerii, permițându-le să călătorească ușor și confortabil într-un scaun cu tetierele pentru dormit.

ACV* Tetieră pentru dormit piele PVC neagră cu ornamente argintii pentru Ford Transit Custom 2019

2 520 207
€ 41,30

Perna pentru tetieră se montează de orice tetieră și este folosită ca pernă laterală, oferă suport pentru partea laterală a capului și gât pentru pasagerii care doresc să doarmă sau să se odihnească și sporește confortul călătoriilor lungi. Perna nu se deformează sau îndoaie, permițând pasagerilor să se trezească odihniți și fără dureri de umeri și gât.

Accesoriu compatibil cu: Custom Double Cab in Van Custom Panel Van Custom TC 9 seat kombi High Roof Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van N1 Low Roof Sport Van
Detalii compatibilitati: Scaunele pasagerilor cu tetieră reglabilă

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.