V362MCA_CV

Transit Custom

2018

Montaţi orice accesoriu aveţi nevoie pentru necesităţile dvs. de transport. Fiecare set de bare de acoperiş a fost configurat pentru a se potrivi unui model specific Ford. Barele de acoperiş – dacă nu sunt montate din fabrică – sunt necesare pentru montarea barelor transversale de acoperiş.

Şine de plafon , negru pentru Ford Transit Custom 2018

2 557 778
€ 422,66

Necesare pentru instalarea barelor transversale, dacă nu sunt montate din fabricăNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Custom Double Cab in Van Custom Panel Van Custom TC 9 seat kombi Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van N1 Low Roof Sport Van
Detalii compatibilitati: Pentru vehicule cu ampatament lung și plafon jos

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.