V362MCA_CV

Transit Custom

2018

Sporiți cu ușurință capacitatea de încărcare a autovehiculului dvs. Ford. Suportul pentru plafon heavy duty este conceput să transporte o gamă variată de mărfuri masive.

Q-Top® (Q-Tech)* Grilaj plafon pentru Ford Transit Custom 2018

2 485 870
€ 1 103,21

Rezistent și durabil, din aluminiu heavy duty, 3000 mm x 1500 mm, greutate aprox. 28 kg, capacitate maximă de încărcare de 150 kg (incl. greutatea suportului pentru acoperiş) Design aerodinamic cu economie de carburant cu profile de protecție din cauciuc, ușor de instalat. Rolă scară, set de opritoare scară și set de cârlige de legătură universale, disponibile ca accesorii pentru utilitate sporităNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Custom Double Cab in Van Custom Panel Van Custom TC 9 seat kombi Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van N1 Low Roof Sport Van
Detalii compatibilitati: Pentru vehiculele cu ampatament lung şi fără acoperiș înălțat

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.