V362MCA_CV

Transit Custom

2018

Lasă aerul curat să intre în cabină, dar nu permite intrarea țânțarilor și muștelor supărătoare. Plasa de insecte poate fi montată în câteva secunde și vă oferă odihnă neîntreruptă când parcați vehiculul.

ClimAir®* Plasă pentru insecte Pentru ferestrele laterale pentru Ford Transit Custom 2018

2 647 750
€ 85,62

Șoferii trebuie să respecte perioadele de odihnă legale și deseori parchează timp de mai multe ore în locuri inadecvate pentru odihnă. Deschiderea ferestrelor laterale pentru aerisire lasă să intre țânțari, muște, molii și alte insecte, în special noaptea, când sunt atrase de lumina din interior. Plasa de protecție împotriva insectelor poate fi instalată rapid și ușor pe ferestrele laterale, permițând circularea aerului proaspăt și ținând la distanță insectele supărătoare. În timpul zilei plasele pentru insecte pot oferi și umbră împotriva razelor soarelui și spre deosebire de alte dispozitive de protecție împotriva soarelui, fereastra poate fi deschisă mai mult după instalare.

Accesoriu compatibil cu: Custom Double Cab in Van Custom Panel Van Custom TC 9 seat kombi High Roof Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van N1 Low Roof Sport Van

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.