V362_CV

Transit Custom

2012

Sporiți cu ușurință capacitatea de încărcare a autovehiculului dvs. Ford. Suportul pentru plafon heavy duty este conceput să transporte o gamă variată de mărfuri masive.

Q-Top® (Q-Tech)* Grilaj plafon pentru Ford Transit Custom 2012

2 485 868
€ 920,77

Rezistent și durabil, din aluminiu heavy duty, 2600 mm x 1500 mm, greutate aprox. 25.2 kg, capacitate maximă de încărcare de 150 kg (incl. greutatea suportului pentru acoperiş) Design aerodinamic cu economie de carburant cu profile de protecție din cauciuc, ușor de instalat. Rolă scară, set de opritoare scară și set de cârlige de legătură universale, disponibile ca accesorii pentru utilitate sporităNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Detalii compatibilitati: Pentru vehiculele cu ampatament scurt şi fără acoperiș înălțat

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.