V362_CV

Transit Custom

2012

Atunci când un prag spate este montat la autovehiculul dumneavoastră, este garantat accesul cu ușurință la spațiul de încărcare.

Brink®* Treaptă spate pentru Ford Transit Custom 2012

1 815 302
€ 191,01

Numai în combinaţie cu cârligul de remorcare Brink® . Capacitate max. de încărcare: 150 kgNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Detalii compatibilitati: Pentru autovehiculele fără senzori de parcare

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.