V362_CV

Transit Custom

2012

Husele pentru scaune sunt proiectate să ofere protecție împotriva petelor și a semnelor de uzură generală. De asemenea, protejează valoarea reziduală a vehiculului dvs.

ACTIVline* Husă scaun , pentru scaunele triple din spate, de pe rândul 2, imitație de piele de culoare neagră pentru Ford Transit Custom 2012

2 578 751
€ 222,30

Husă pentru scaun din imitație de piele de culoare neagră, personalizată, se potrivește perfect, fabricată la cele mai ridicate standarde, asigură durabilitate și protecție la uzură. Asigură protecția eficace a scaunelor, de exemplu împotriva noroiului, apei, materialelor semi-lichide, grăsimilor, uleiului, vopselei, prafului, alimentelor și băuturilor.

- Robustă pentru utilizarea de zi cu zi.
- Combinație de țesătură respirabilă și imitație de piele pe negru sau complet din imitație de piele.
- Husele sunt disponibile și pentru toate variantele de scaune spate.
- Mișcarea husei este redusă datorită potrivirii optime.
- Certificată conform certificării GUT ISO 9001.
- Este prevăzută cu o garanție de 2 ani de la furnizor.
Accesoriu compatibil cu: ECOnetic SWB (L1) LWB (L2)
Detalii compatibilitati: Pentru vehicule cu scaune spate triple, de pe rândul 2

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.