V362_CV

Transit Custom

2012

Husele pentru scaune sunt proiectate să ofere protecție împotriva petelor și a semnelor de uzură generală. De asemenea, protejează valoarea reziduală a vehiculului dvs.

HDD* Husă scaun pentru bancheta spate cu 3 pasageri, de culoare neagră pentru Ford Transit Custom 2012

2 326 850
€ 95,30

Fabricată din poliester de 210, rezistent la uzură, cu întăritură din PVC 100%, impermeabilă şi ignifugă şi şnur paracord pentru rezistenţă suplimentară de lungă durată. Personalizată pentru potrivire perfectă şi fabricată la cele mai înalte standarde pentru durabilitate şi rezistenţă la uzură. Asigură ţesăturii originale a scaunului o protecţie efectivă, de ex. împotriva murdăriei, apei, noroiului, grăsimii, uleiului, vopselurilor, prafului, alimentelor şi băuturilor. Poate fi curăţată uşor prin periaj, cu ajutorul unei cârpe umede sau ștergere cu o soluție dezinfectantă. Ideală pentru utilizare comercială. Nu este recomandată pentru transportul animalelor de companie. Dimensiuni (lungime x lăţime x înălţime): 223 mm x 120 mm x 375 mm. Greutate: 1,84 kg

Accesoriu compatibil cu: ECOnetic SWB (L1) LWB (L2)
Detalii compatibilitati: Cabină dublă la furgonetă

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.