V362_CV

Transit Custom

2012

Nu mai este nevoie să folosiți fierul de călcat de la hotel, pur și simplu folosiți acest umeraș negru mat atrăgător și transportați-vă hainele în stare impecabilă oriunde mergeți!

Umeraș cu unitate de suport, culoare negru mat pentru Ford Transit Custom 2012

2 448 529
€ 62,03

Accesoriu practic și mobil pentru transportul comod al hainelor dvs. când călătoriți. Fixați pur și simplu unitatea de suport pe tetiera vehiculului dvs. și luați-vă umerașul detașabil cu hainele dvs. oriunde mergeți. Poate fi utilizat ca un umeraș obișnuit în orice șifonier, pregătit pentru următoarea dvs. deplasare. Sarcină maximă: 3 kg. Rețineți: montarea unității de suport se poate face doar pe tetierele scaunelor din față. Nu se va utiliza în combinație cu tetierele active

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.