V362_CV

Transit Custom

2012

Permite luminarea automată a spațiului de încărcare, atunci când se deschid ușile de marfă. Nu este doar ușor de instalat, dar este și foarte puternică și eficientă din punct de vedere al consumului de energie!

Navco* Lumină dom interioară cu LED pentru zona spaţiului de încărcare pentru Ford Transit Custom 2012

1 841 959
€ 59,30

Spaţiul de depozitare marfă este foarte bine iluminat datorită lămpii cu 36 de LED-uri albe, dimensiunea lămpii este de 446 x 18 x 23 mm, diametru fiecărui LED este de 5 mm, include kitul de montareNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Detalii compatibilitati: Numai pentru vehiculele cu spaţiu de încărcare

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.