B460MCA_CV

Transit Courier

2018

Sporiți cu ușurință capacitatea de încărcare a autovehiculului dvs. Ford. Suportul pentru plafon heavy duty este conceput să transporte o gamă variată de mărfuri masive.

Q-Top® (Q-Tech)* Grilaj plafon pentru Ford Transit Courier 2018

2 436 821
€ 747,95
Dură și rezistentă, heavy duty, din aluminiu, 2000 mm x 1300 mm, greutate aproximativă 22 kg, sarcină maximă 100 kg (incl. greutatea grilajului plafon). Cu design aerodinamic pentru economisirea combustibilului cu profiluri de protecție din cauciuc, ușor de instalat. Rolă pentru scară, set de opritoare pentru scară și set de cârlige de prindere universale disponibile ca accesorii pentru utilizare îmbunătățită

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Van Sport Business Kombi
Detalii compatibilitati:

Sarcina maximă a grilajului pentru plafon 38 kg pentru Transit (sarcină generală plafon: 60 kg) și 18 kg pentru Transit Sport (sarcină generală plafon: 40 kg)

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.