B460_CV

Transit Courier

2014

Permite luminarea automată a spațiului de încărcare, atunci când se deschid ușile de marfă. Nu este doar ușor de instalat, dar este și foarte puternică și eficientă din punct de vedere al consumului de energie!

Lumină dom interioară cu LED pentru zona spaţiului de încărcare pentru Ford Transit Courier 2014

2 230 338
€ 92,21

Unitate de iluminat pentru spațiul de încărcare, cu 9 leduri individualeNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Van Sport Business Kombi

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.