V408MCA_CV

Transit Connect

2018

Păşiţi la partea superioară a autovehiculului pentru accesul confortabil la încărcăturile de pe acoperiş.

Scară spate pentru uşile cargo pentru Ford Transit Connect 2018

1 882 472
€ 267,68
De înaltă calitate, rezistentă la coroziune, se atașează în siguranță pe partea din spate a vehiculului pentru a oferi un acces sigur și ușor la încărcăturile de pe acoperiș. Capacitatea maximă de încărcare de 120 kg. Vă rugăm să reţineţi: uşile glisante ar putea atinge scara din spate atunci când usile de marfă sunt deschise la aprox. 180 de grade

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2) Van Kombi Active Sport
Detalii compatibilitati:

Pentru vehicule cu uși cargo spate

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.