V408MCA_CV

Transit Connect

2018

Sporiți cu ușurință capacitatea de încărcare a autovehiculului dvs. Ford. Suportul pentru plafon heavy duty este conceput să transporte o gamă variată de mărfuri masive.

Q-Top® (Q-Tech)* Grilaj plafon pentru Ford Transit Connect 2018

1 885 850
€ 791,15
Dură și rezistentă, heavy duty, din aluminiu, 2200 mm x 1300 mm, greutate proprie aprox. 21 kg, capacitate maximă de încărcare de 100 kg (incl. greutatea suportului pentru acoperiş) Design aerodinamic cu economie de carburant și profile de protecţie din cauciuc, uşor de instalat. Rolă scară, set de opritoare scară şi set de cârlige de legătură universale, disponibile ca accesorii pentru utilitate sporită

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: LWB (L2) Van Kombi Sport
Detalii compatibilitati:

Numai pentru autovehicule cu ampatament lung, fără bare transversale, excepție Active

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.