V408MCA_CV

Transit Connect

2018

Dacă vreţi să călătoriţi mai confortabil, achiziţionaţi această cotieră care vă permite totodată să economisiţi spaţiu de depozitare.

Cotieră Design Armster OE1, cu slot USB integrat pentru încărcarea bateriei dispozitivelor mobile pentru Ford Transit Connect 2018

2 464 176
€ 155,09
Cotieră rabatabilă montată pe marginea scaunului șoferului. Are casetă de depozitare spațioasă integrată, cu suprafață anti-alunecare și suprafață din imitație de piele căptușită, înălțime și unghi ajustabile, funcție de deschidere/închidere facilă, partea de sus glisantă și slot USB în interiorul cotierei pentru încărcare (doar alimentare cu energie). Capacitate de depozitare de aprox. 1 litru, culoarea cotierei pe negru. Furnizat cu adaptor metalic specific pentru vehicul necesar instalării

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2) Van Kombi Sport
Detalii compatibilitati:

Cu excepția vehiculelor cu scaune duble față pentru pasageri sau cotiere montate din fabrică, cu excepția Active

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.