V408_CV

Transit Connect

2014

Husele pentru scaune sunt proiectate să ofere protecție împotriva petelor și a semnelor de uzură generală. De asemenea, protejează valoarea reziduală a vehiculului dvs.

HDD* Husă scaun , pentru scaunul pasagerului, de culoare neagră pentru Ford Transit Connect 2014

2 326 826
€ 40,86
Fabricată din poliester de 210, rezistent la uzură, cu întăritură din PVC 100%, impermeabilă, ignifugă şi şnur paracord pentru rezistenţă suplimentară de lungă durată. Personalizată pentru potrivire perfectă şi fabricată la cele mai înalte standarde pentru durabilitate şi rezistenţă la uzură. Asigură ţesăturii originale a scaunului o protecţie efectivă, de ex. împotriva murdăriei, apei, noroiului, grăsimii, uleiului, vopselurilor, prafului, alimentelor şi băuturilor. Poate fi curăţată cu uşurinţă prin periaj, cu ajutorul unei cârpe umede sau prin ștergere cu o soluție dezinfectantă. Ideală pentru utilizare comercială. Nu este recomandată transportului de animale de companie. Dimensiuni (lungime x lăţime x înălţime): 100 mm x 100 mm x 245 mm. Greutate: 0,585 kg
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2) Van Kombi Sport

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.