V710_PM

Tourneo Custom

2023

Husele pentru scaune sunt proiectate să ofere protecție împotriva petelor și a semnelor de uzură generală. De asemenea, protejează valoarea reziduală a vehiculului dvs.

Husă scaun premium, pentru scaunul șoferului, imitație de piele de culoare neagră pentru Ford Tourneo Custom 2023

2 744 990
€ 0,00

Husă scaun din piele ecologică neagră fabricată la comandă pentru a se potrivi perfect, fabricată la cele mai ridicate standarde de durabilitate și rezistență la uzură. Oferă protecție eficace pentru materialul original al scaunelor, de exemplu împotriva noroiului, apei, pastelor, grăsimilor, uleiului, vopselei, prafului, alimentelor și băuturilor.

Vă rugăm să rețineți: Nu este adecvat pentru servicii de livrare și pentru alți clienți cu nevoi de utilizare deosebite.

Accesoriu compatibil cu: Custom 8 seat Tourneo

*Contactaţi dealerul Ford local pentru informaţii despre preţ.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.