V362MCA_PM

Tourneo Custom

2018

Fiţi avertizat în avans. Datorită unui sistem de parcare care detectează în mod fiabil obstacolele din faţa şi din spatele dvs. Senzorii de parcare faţă şi spate sunt disponibili în kit-uri separate.

Vodafone* Senzori de parcare față, cu 4 senzori în negru mat pentru Ford Tourneo Custom 2018

2 225 436
€ 204,93
Oferă un sistem de detectare a obstacolelor care include avertizare acustică cu emiterea unui beep intermitent ascendent și un ton sonor puternic când autovehiculul se află foarte aproape de obstacol. Senzorii plați sau unghiulari incluși în pachet permit atașarea în funcție de forma barei de protecție. Senzorii pot fi, de asemenea, vopsiți în culoarea caroseriei. Acest sistem de detectare a obstacolelor nu este intergrat în unitatea vizuală Ford SYNC. Vă rugăm să contactați dealerul Ford pentru detalii suplimentare

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Custom 8 seat Tourneo
Detalii compatibilitati: Excepție Nugget

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.