V408_PM

Tourneo Connect

2014

Dacă vreţi să călătoriţi mai confortabil, achiziţionaţi această cotieră care vă permite totodată să economisiţi spaţiu de depozitare.

Cotieră model Armster OE1, fără slot USB integrat pentru Ford Tourneo Connect 2014

2 554 707
€ 124,07
Cotieră pliabilă montabilă pe partea laterală a scaunului șoferului. Are o casetă de depozitare spațioasă integrată cu material anti-alunecare și o suprafață din imitație de piele, înălțime și unghi reglabile, funcționalitate de închidere/deschidere silențioasă și partea superioară glisabilă. Capacitate de depozitare de aproximativ 1 litru, culoare neagră a corpului cotierei. Livrată cu adaptor metalic specific pentru vehicul pentru instalare.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: SWB (L1) LWB (L2) Tourneo
Detalii compatibilitati: Cu excepția vehiculelor cu scaune duble față pentru pasageri sau cotiere montate din fabrică

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.