CD539

S-MAX

2015

Concepută pentru îmbunătățirea stilizării exterioare a autovehiculului dvs., marginea pentru bara spate este proiectată să se potrivească perfect autovehiculului dvs. Ford. Nu întrunește numai propriile cerințe Ford privind calitatea, durabilitatea, reducerea zgomotului, precum și performanța de conducere și de manevrare, însă aceasta trebuie să depășească toate cerințele legale relevante.

Spoiler bară spate partea stângă pentru Ford S-MAX 2015

1 941 017
€ 212,77

Componentă a kitului de stilizare a întregii caroserii. Nu se utilizează în combinație cu încălzitorul blocului motor. Grunduit, pentru a fi vopsit în culoarea caroserieiNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare şi vopsire. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.