CD539

S-MAX

2015

Acest scut stilizat pentru bara spate îmbunătățește design-ul părții din spate a autovehiculului dvs. Ford, oferindu-i un profil mai sportiv - calitate înaltă pentru o potrivire perfectă.

Scut bară spate pentru Ford S-MAX 2015

1 929 506
€ 343,34

Negru foarte lucios, componentă a kitului de stilizare a întregii caroserii. Nu se utilizează în combinație cu încălzitorul blocului motor. Pentru utilizarea în combinaţie cu marginea barei spateNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Detalii compatibilitati:

Pentru autovehiculele cu ţeavă de eşapament orientată în jos şi cu senzori de parcare spate.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.