CD539

S-MAX

2015

Protecțiile pentru uși sunt finisarea perfectă pentru un kit de stilizare impresionantă a caroseriei autovehiculului dvs. Ford S-MAX.

Protecţii uşă spate, partea stângă pentru Ford S-MAX 2015

2 108 523
€ 125,68

Componentă a kit-ului de stilizare a întregii caroserii. Nu se utilizează în combinație cu încălzitorul blocului de motor. Grunduit, pentru a fi vopsit în culoarea caroserieiNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Detalii compatibilitati:

Cu excepția Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare şi vopsire. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.