CD539

S-MAX

2015

Obțineți un aspect special al autovehiculului dvs. Ford cu o grilă frontală cu un design extraordinar. Toate piesele de stilizare ale caroseriei trec prin controale stricte ale calității și proceduri optimizate de montare, garantând exactitate perfectă la montare.

Grilă frontală partea superioară pentru Ford S-MAX 2015

1 931 038
€ 360,88

Negru foarte lucios, componentă a kitului de stilizare a întregii caroserii. Nu se utilizează în combinație cu încălzitorul blocului motorNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Vignale
Detalii compatibilitati:

Cu excepția autovehiculelor cu cameră video față. Când se montează kitul de stilizare a caroseriei, grila față superioară nu se poate schimba la acele modele

, Până la 06/2019

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.