CD340_S

S-MAX

2010

Oferiţi autovehiculului dvs. un profil mai sportiv şi o aerodinamică sporită. Concepute pentru a spori stilizarea exterioară a autovehiculului, toate piesele de stilizare ale caroseriei trec prin controale strict ale calităţii şi proceduri optimizate de montare, garantând exactitate perfectă la montare. Nu întrunesc numai propriile cerinţe Ford privind calitatea, durabilitatea, reducerea zgomotului, precum şi performanţa de conducere şi de manevrare, însă acestea trebuie să depăşească toate cerinţele legale relevante.

Bară spate cu difuzor integrat pentru Ford S-MAX 2010

1 718 579
€ 610,57
Grunduită, a se vopsi în culoarea caroseriei

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Detalii compatibilitati: Pentru autovehiculele fără senzori de parcare şi eşapament simplu, De la 03/2010

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare şi vopsire. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.